Lijst van producten op merk AllSur5

Verleg je grens met AllSur5

Als je sport, verleg je grenzen. Je spreekt je oerkracht aan en vertrouwt op je techniek en souplesse. Soms overwin je op pure wilskracht. Bij buitensport is de natuur af en toe je vriend en vaak je tegenstander in dat gevecht. Sterke maar soepele outdoorkleding helpt je in de strijd tegen jezelf en de natuurlijke barrières. 

Robuuste kleding voor buitensport

Speciaal voor buitensport ontwikkelt AllSur5 robuuste outdoorkleding zonder franje. AllSur5 gaat net als buitensport terug naar de basis. De kleding is stoer en duurzaam zodat je onverschrokken de krachtmeting kunt aangaan.

AllSur5 vindt oorsprong in survival

Aan de wieg van AllSur5 staan twee fanatieke survivalatleten. Chris ter Horst en Liesbeth Franz constateerden dat bestaande kleding niet voldoet aan alle eisen van een zware survivalrun. Ze besloten hun kennis en ervaring te gebruiken voor de ontwikkeling van een nieuw sportmerk, toegespitst op de survivalsport. Omdat ze vanaf de basis alles zelf ontwerpen, zit het juiste materiaal op de juiste plek voor optimale ondersteuning. 

Overleef met AllSur5!

Als je keer op keer zware sportprestaties overleeft, verdien je AllSur5! De outdoorkleding is uitermate geschikt voor alle buitensporten zoals adventureraces, mountainbiken, veldrijden, fietsen, crosslopen, hardlopen, hiking, bootcamp,survivalruns en trailrunning.

Er zijn 31 producten.

Item 1-12 van 31 in totaal item(s)